2009.03.18. 15:42
Töltött karalábé
Még mindig nem kaptam májat, de addig is kellett valamit enni:    Hozzávalók:   7 hónapos kortól   A karalébákat megpucoltam, félbevágtam, majd pároltam, én most tizenegy-két percig, de javaslom inkább a 20 perc körüli időtartamot, hogy már éppen megpuhuljon. Közben a rizst megfőztem, a hagymát pedig apróra felkockáztam. Amikor kész lettek, a karalábék belsejét kanállal kiválytam, majd a kiszedett részt apróra felkockáztam. A hagymát kevés olajon megdinszteltem, rábodtam a húst, amit fehéredésig sütöttem, majorannával és egy csipetyi sóval megszórva, majd a kockázott karablábét is megprirítottam rajta egy kicsit, és a megfőtt rizst is átforgattam vele párszor, mielőtt levettem a tűzről. Közben a fél karalábékat olajjal kikent, tűzálló tálba tettem, a fennmaradó helyekre pedig a felkarikázott paradicsomot fektettem be.  A paradicsomot megszórtam bazsalikommal, a karalábékat pedig megtöltöttem a rizses töltelékkel. Megszórtam a tálat reszelt sajttal, majd az egészet 8-10 percig sütöttem 180 fokra előmelegített sütőben. A lányom adaját az egyszerűség kedvéért úgy, ahogy volt, pépesítettem. 
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

 
	 
                                                                
Utolsó kommentek